Kagem Kangmas

Posted on Updated on

Dek wingi kulo ndelok mendung persis prainan jenengan, 

Angin lirih ndamuaken asmanipun njenengan

Awak kulo matung kaet ndalu

Rembulan sabit mlengkungke esem panjenengan

Taburan bintang persis kilau auranipun panjenengan

Kulo sadar lajeng kulo mlayu

Gek ndang kundur mas…, ndang kundur ampun tindak malih….

Roso ati persis lepen ingkang kangen kalian samudro

Mugi wonten wektu kangmas

Kulo percoyo menawi alam meniko ngendiko

Wonten makno ing lebeting pertondo

Firasat meniko kangen ingkang sanget menopo tondo wonten perkoro

Kangmas, kulo pengen wangsul…. mboten badhe budhal malih….

Persani kangmas, banyu udan deres nelesi awak kulo….

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s