Interview with Carlos Juste

Posted on Updated on

Carlos Juste, is one of my friend in the H.E.L.P class. He speaks spanish. He is good friend and eager to study. This is conversation with Carlos. (Actually this is my assignment for Murad Khalive)

1. Question: “What is your hobby?”
Answer: “My hobbies are sports and reading.”
2. Question: “What is your occupation?”
Answer: “I am working in Jodafone mobile company.”
3. Question: “Have you ever live in Hawaii before? What did you do in Hawaii?”
Answer: “Yes I have, just having fun and enjoyed trip.”
4. Question: “Have you ever hear about Indonesia? How do you hear about that?”
Answer: “Yes, I have. I heard about Indonesia from television, newspapers, advertisement, etc.”
5. Question: “What did you heard about Indonesia?”
Answer: “I hear a lot about Indonesia. I heard about the culture of Indonesia, about political news, etc.”
6. Question: “Do you think the news is positive or negative?”
Answer: “The news about Indonesia is positive.”
7. Question: “After you heard about that, do you want to go to Indonesia?”
Answer: “Yes, I do. I want to go to Indonesia someday. If I have money to go there.”
8. Question: “Have you know also about terrorist in Indonesia?”
Answer: “Yes I know, but not really.”
9. Question: “What is your opinion about that?”
Answer: “In my opinion, there is no terrorist in Indonesia, maybe it just news.”
10. Question: “Do you think it will be save to make cooperation with Indonesian government? Why?”
Answer: “Yes I do. Indonesia is country that has a lot of resources to grow. So that, it is OK to make cooperation with Indonesia, especially in business.”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s